Η εταιρία μας

To e-4.gr ιδρύθηκε το 2011 με στόχο να γίνει ο απόλυτος προορισμός on-line αγορών στην Ελλάδα. Ως ηλεκτρονικό πολυκατάστημα, αναζητήσαμε, φέραμε και σας προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα που διακινούνται στην Διεθνή αγορά! Συσκευές μασάζ, καταγραφικά είδη, αξεσουάρ αυτοκινήτου, ηλεκτρονικές κλειδαριές ασφαλείας, οικιακά προϊόντα. Δεσμευόμαστε για συχνές προσθήκες ποιοτικών χρήσιμων προϊόντων, παιχνιδιών, ειδών θέρμανσης και άλλων κατηγοριών. Στο e-4.gr θα βρείτε κορυφαία προϊόντα, ώστε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα σε εσάς!

Στόχος του e-4.gr είναι να σας προσφέρει την καλύτερη διαδικτυακή εμπειρία για αγορές γρήγορα και εύκολα! Θα ανακαλύψετε πως οι ηλεκτρονικές σας αγορές από το e-4.gr σας παρέχουν ένα περιβάλλον αγορών ασφαλές, φιλικό, άμεσο και διαθέσιμο να σας εξυπηρετήσει, ανά πάσα στιγμή, πριν και μετά την πώληση! Δεν αφορά ένα ακόμη ηλεκτρονικό πολυκατάστημα απλά, μα μια διαρκή προσπάθεια για εξεύρεση των καλύτερων, οικονομικότερων, πιο «έξυπνων» προϊόντων, τα οποία θα σας αγγίξουν! Θα σας συναρπάσουν! Θα σας ενθουσιάσουν!

Η έδρα της εταιρίας μας είναι στη Δράμα όπου λειτουργεί και ο πρώτος εκθεσιακός χώρος (ΒΙΤΣΙ 4 – πίσω από τα ΚΤΕΛ). Στη Δράμα επίσης στεγάζονται οι κεντρικές αποθήκες της εταιρίας και οι υπόλοιπες βασικές υποστηρικτικές της δομές. Η επένδυση της εταιρίας μας στον ανθρώπινο παράγοντα με διαρκή ποιοτική εκπαίδευση των εργαζομένων της, στις κτιριακές της υποδομές και στα συστήματα μηχανογράφησης που επέλεξε να χρησιμοποιεί, σηματοδοτούν την πολιτική που έχει χαράξει για συνεχή ανάπτυξη και διαρκή βελτίωση των υπηρεσιών και των προϊόντων που παρέχει.

www.e-4.gr
ΓΚΟΥΜΑ Ι. & ΣΙΑ Ε.Ε.
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ
Ηλεκτρονικών Και Λοιπών Συσκευών και Εξαρτημάτων
ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Βίτσι 4 ΔΡΑΜΑ, 66100
ΤΗΛ: 25210 30600 ΦΑΞ: 25210 30600
Wind:6930 400422 Vodafone: 6943 445020
ΑΦΜ: 999001469 ΔΟΥ: ΔΡΑΜΑΣ