• ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΕΛΑΙΟ ΚΕΡΑΣΙ ΛΑΚ-01 10ml
Αρωματικό Έλαιο Κεράσι 10ml. Τα Αρωματικά Έλαια δεν έχουν τις θεραπευτικές ιδιότητες των Αιθέριων Ελαίων μα τα υπέροχα αρώματα τους τα καθιστούν ιδιαίτερα δημοφιλή ως αρωματικά χώρου. Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για τον αρωματισμό του χώρου. Είναι συνθετικά και όχι φυσικά αποστάγματα.
Τα Αρωματικά μας Έλαια αναδεικνύονται μοναδικά προσθέτοντας τα στις Συσκευές Ύγρανσης – Αρωματοθεραπείας που διαθέτουμε, οι οποίες λειτουργούν με υπέρηχους σε συχνότητα 1. 700.000 φορές το δευτερόλεπτο για την πλήρη ανάδειξη του αρώματος. Επιλέξτε το σχέδιο του Υγραντήρα που σας αρέσει ανάμεσα από τους κωδικούς ΑΥ-2005, ΑΥ-2006 και ΑΥ-2015!! Προσθέστε το αγαπημένο σας άρωμα και νιώστε την πλήρη ευωδία του.
Το Αρωματικό Έλαιο του κερασιού, όπως και του μήλου, φέρει τη μυρωδιά ενός πολυαγαπημένου φρούτου και ενώνει την γλυκύτητα με τη δροσιά του φρούτου.Αναδύει άμεσα στον χώρο σας την γλυκιά μυρωδιά του, μετατρέποντας την διάθεση σας σε πιο ανάλαφρη. Προσθέστε απλά λίγες σταγόνες του στην συσκευή Ύγρανσης-Αρωματοθεραπείας, στις «οικογενειακές» σας ώρες, καθώς είναι μυρωδιά που λατρεύουν τα παιδιά.

Προϊόν με Πιστοποίηση CE.


Συνηθως αποστέλεται σε:

2-3d.gif


ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΕΛΑΙΟ ΚΕΡΑΣΙ ΛΑΚ-01 10ml

  • Κωδικός Προϊόντος: ΛΑΚ-01
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 3,02€

  • Χωρίς ΦΠΑ: 2,44€

Ετικέτες: οικιακή χρήση