• ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΕΛΑΙΟ ΜΗΛΟ ΛΑΜ-01 10ml
Αρωματικό Έλαιο Μήλο 10ml.Τα Αρωματικά Έλαια δεν έχουν τις θεραπευτικές ιδιότητες των Αιθέριων Ελαίων μα τα υπέροχα αρώματα τους τα καθιστούν ιδιαίτερα δημοφιλή ως αρωματικά χώρου. Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για τον αρωματισμό του χώρου. Είναι συνθετικά και όχι φυσικά αποστάγματα.
Τα Αρωματικά μας Έλαια αναδεικνύονται μοναδικά προσθέτοντας τα στις Συσκευές Ύγρανσης – Αρωματοθεραπείας που διαθέτουμε, οι οποίες λειτουργούν με υπέρηχους σε συχνότητα 1. 700.000 φορές το δευτερόλεπτο για την πλήρη ανάδειξη του αρώματος.Επιλέξτε το σχέδιο του Υγραντήρα που σας αρέσει ανάμεσα από τους κωδικούς ΑΥ-2005, ΑΥ-2006 και ΑΥ-2015!! Προσθέστε το αγαπημένο σας άρωμα! Και νιώστε την πλήρη ευωδία του.
Το Αρωματικό Έλαιο του Μήλου προσφέρει άμεσα στο χώρο την φρεσκάδα και τη δροσιά ενός πραγματικά υπέροχου φρούτου. Μετατρέπει γρήγορα την διάθεση σας και παρέχει αίσθηση μοναδικής καθαριότητας και δροσιάς στον χώρο σας.
Προσθέστε απλά λίγες σταγόνες Αρωματικού Ελαίου στην συσκευή Ύγρανσης-Αρωματοθεραπείας και δείτε τη διάθεση σας να μετατρέπετε σε «φρουτώδη».

Προϊόν με Πιστοποίηση CE.

Συνηθως αποστέλεται σε:

2-3d.gif

ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΕΛΑΙΟ ΜΗΛΟ ΛΑΜ-01 10ml

  • Κωδικός Προϊόντος: ΛΑΜ-01
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 3,02€

  • Χωρίς ΦΠΑ: 2,44€

Ετικέτες: οικιακή χρήση