• ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΕΛΑΙΟ ΒΑΝΙΛΙΑ ΛΑΒ-01 10ml

Αρωματικό Έλαιο Βανίλια  10ml. Τα Αρωματικά Έλαια δεν έχουν τις θεραπευτικές ιδιότητες των Αιθέριων Ελαίων μα τα υπέροχα αρώματα τους τα καθιστούν ιδιαίτερα δημοφιλή ως αρωματικά χώρου. Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για τον αρωματισμό του χώρου. Είναι συνθετικά και όχι φυσικά αποστάγματα.
Τα Αρωματικά μας Έλαια αναδεικνύονται μοναδικά προσθέτοντας τα στις Συσκευές Ύγρανσης – Αρωματοθεραπείας που διαθέτουμε, οι οποίες λειτουργούν με υπέρηχους σε συχνότητα 1. 700.000 φορές το δευτερόλεπτο για την πλήρη ανάδειξη του αρώματος. Επιλέξτε το σχέδιο του Υγραντήρα που σας αρέσει ανάμεσα από τους κωδικούς ΑΥ-2005, ΑΥ-2006 και ΑΥ-2015. Προσθέστε το αγαπημένο σας άρωμα και νιώστε την πλήρη ευωδία του.
Το Αρωματικό Έλαιο της Βανίλιας χρησιμοποιείται κατά της νευρικότητας, της αϋπνίας, του στρες, της έντασης και της κατάθλιψης. Θεωρείται πως προκαλεί ένα ευχάριστο συναίσθημα ευεξίας. Αρκούν μόνο λίγες σταγόνες Αρωματικού Ελαίου βανίλιας στην συσκευή Ύγρανσης-Αρωματοθεραπείας για να νιώσετε την αισθησιακή και εξωτική αίσθηση που αφήνει. Θεωρείται αφροδισιακό έλαιο και έχει την ιδιότητα να διώχνει τις δυσάρεστες οσμές.

Προϊόν με Πιστοποίηση CE.


Συνηθως αποστέλεται σε:

2-3d.gif


ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΕΛΑΙΟ ΒΑΝΙΛΙΑ ΛΑΒ-01 10ml

  • Κωδικός Προϊόντος: ΛΑΒ-01
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 3,02€

  • Χωρίς ΦΠΑ: 2,44€

Ετικέτες: οικιακή χρήση