Τρόποι Αποστολής

Το e-4.gr σας δίνει την δυνατότητα επιλογής αποστολής των προϊόντων , είτε μέσω ΕΛΤΑ ταχυμεταφορέα (courier), είτε μέσω ACS ταχυμεταφορέα (courier) σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Ανάλογα με την επιλογή σας για τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας σας, τα προϊόντα παραδίδονται στην περιοχή σας  σε 1 μέρα μέσω των ταχυμεταφορών σε πόλεις και κωμοπόλεις, εκτός των νησιών, της Πελοποννήσου και της Ηπείρου που παραδίδονται σε 2 μέρες.
Οι παραγγελίες επεξεργάζονται την ίδια μέρα και παραδίδονται στην εκάστοτε εταιρεία ταχυμεταφορών (ΕΛΤΑ Courier ή ACS Courier σύμφωνα με την επιλογή σας), την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη αντίστοιχα εφόσον η παραγγελία σας έχει καταχωρηθεί μέχρι τις 14:00 και εφόσον επιλέξετε σαν τρόπο πληρωμής την Αντικαταβολή. Εάν επιλεγεί ως τρόπος πληρωμής το σύστημα Paypal οι παραγγελίες παραδίδονται στην εκάστοτε εταιρεία ταχυμεταφορών (ΕΛΤΑ Courier ή ACS Courier)  την ημέρα που θα κατοχυρωθεί οικονομικά η συναλλαγή. Εάν επιλεγεί ως τρόπος πληρωμής η Κατάθεση σε τραπεζικό λογ/σμό οι παραγγελίες παραδίδονται στην εκάστοτε εταιρεία ταχυμεταφορών (ΕΛΤΑ Courier ή ACS Courier)  (σύμφωνα με την επιλογή σας), την ημέρα που θα κατοχυρωθεί οικονομικά η συναλλαγή, δηλαδή εφόσον έχετε προχωρήσει σε κατάθεση ολόκληρου του ποσού που αντιστοιχεί την παραγγελία σας στον αριθμό λογαριασμού 5241-054819-612 με IBAN: GR03 0172 2410 0052 4105 4819 612 στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, προσθέτοντας ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας και έχουμε παραλάβει το αντίγραφο τραπεζικής εντολής στο fax: 25210 66300 ή στο e-mail: e-4.gr@otenet.gr

Έξοδα Μεταφορικών:
Το κόστος των μεταφορικών εξαρτάται από την επιλογή του τρόπου αποστολής με Tαχυμεταφορέα (ΕΛΤΑ Courier ή ACS Courier) ή με Μεταφορική Εταιρεία (σε ορισμένες περιπτώσεις, λόγω όγκου και βάρος των αντικειμένων).

Επιστροφή προίόντος:
Σε περίπτωση επιστροφής μη προβληματικού προϊόντος , επιβαρύνεται τα μεταφορικά ο πελάτης.

ΕΛΤΑ Ταχυμεταφορέα (Courier):
- Εάν επιλέξετε ταχυμεταφορέα ΕΛΤΑ (ΕΛΤΑ Courier) ως τρόπο αποστολής, το κόστος αποστολής μαζί με τα έξοδα συσκευασίας για αποστολές βάρους έως 2 κιλών είναι 2.60€. Για αποστολές βάρους έως 3 κιλών το κόστος αποστολής μαζί με τα έξοδα συσκευασίας είναι 3,60€. Για αποστολές άνω των 3 κιλών με τον Ταχυμεταφορέα EΛΤΑ COURIER το κόστος αποστολής και συσκευασίας εμφανίζεται αυτόματα στην οθόνη σας κατά την διάρκεια της παραγγελίας σας για να ξέρετε ανά πάσα στιγμή τι πληρώνετε!
Για προϊόντα τα οποία λόγω βάρους και όγκου απαιτείται η διαδικασία της ογκομέτρησης για το κόστος αποστολής και συσκευασίας τους, η εταιρεία μας εφόσον έχει καταλήξει στον καλύτερο ανά την περίπτωση τρόπο αποστολής (εν προκειμένω ταχυμεταφορέα ή μεταφορική εταιρεία), θα επικοινωνήσει μαζί σας στα στοιχεία που της έχετε παραχωρήσει προκειμένου να σας ενημερώσει σχετικά με τον χρόνο και το κόστος αποστολής.


ACS Tαχυμεταφορέα (Courier):
- Εάν επιλέξετε ταχυμεταφορέα ACS (ACS Courier) ως τρόπο αποστολής, το κόστος αποστολής μαζί με τα έξοδα συσκευασίας για αποστολές βάρους έως 2 κιλών είναι 2.70€. Για αποστολές βάρους έως 3 κιλών το κόστος αποστολής μαζί με τα έξοδα συσκευασίας είναι 4.20€. Για αποστολές άνω των 3 κιλών με τον Ταχυμεταφορέα ACS το κόστος αποστολής και συσκευασίας εμφανίζεται αυτόματα στην οθόνη σας κατά την διάρκεια της παραγγελίας σας για να ξέρετε ανά πάσα στιγμή τι πληρώνετε!


*Ανεξάρτητα με τον τρόπο αποστολής(  ΕΛΤΑ Ταχυμεταφορέα ή ACS Ταχυμεταφορέα), θα πρέπει να θυμάστε πως εάν επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή, χρεώνεστε επιπλέον κάποιο χρηματικό αντίτιμο για την διεκπεραίωση της συναλλαγής πέραν των εξόδων αποστολής και συσκευασίας. Η χρέωση αυτή ανέρχεται στα 2,40€ εάν επιλέξετε Ταχυμεταφορέα ΕΛΤΑ και στα 2,50€ εάν επιλέξετε Ταχυμεταφορέα ACS.