Τρόποι Πληρωμής

Η εξόφληση της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:

• Πληρωμή της παραγγελίας στον χώρο σας (μέθοδος αντικαταβολής).

• Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό.

• Πληρωμή μέσω συστήματος Pay Pal (χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας).

Όλοι οι τρόποι πληρωμής ισχύουν πανελλαδικά ανεξαρτήτως όγκου και βάρους.

Αντικαταβολή:

Μπορείτε να επιλέξετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής στην περίπτωση που θέλετε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας κατά την παράδοση της. Σε αυτήν την περίπτωση επιβαρύνεστε είτε με το ποσό των 2,40€ πού είναι το κόστος αντικαταβολής από τον ΕΛΤΑ ταχυμεταφορέα, είτε με το ποσό των 2,50€ που είναι το κόστος αποστολής απο τον Ταχυμεταφορέα ACS, σύμφωνα με την επιλογή σας του τρόπου αποστολής των προϊόντων.

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό:

Το e-4.gr σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε εξόφληση της παραγγελίας σας μέσω τραπεζικής κατάθεσης. Για να ολοκληρωθεί η παραγγελία θα πρέπει να προχωρήσετε σε κατάθεση ολόκληρου του ποσού που αντιστοιχεί την παραγγελία σας στον αριθμό λογαριασμού 5241-054819-612 με IBAN: GR03 0172 2410 0052 4105 4819 612 στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ και να προσθέσετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας. Εφόσον κάνετε την κατάθεση παρακαλούμε να μας στείλετε το αντίγραφο τραπεζικής εντολής στο fax: 25210 30600 ή στο e-mail: e-4.gr@otenet.gr

Πληρωμή μέσω Pay Pal:

Το PayPal είναι μία online υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων. Χρησιμοποιείται ευρέως για ασφαλείς συναλλαγές μέσω του Internet καθώς η εταιρεία PayPal διέπεται και ελέγχεται από την Αρχή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών της Μεγάλης Βρετανίας - FSA και διευκολύνει με ασφάλεια την διεκπεραίωση μια συναλλαγής γνωστοποιώντας στα αντισυμβαλλόμενα μέρη μόνο τα απαραίτητα στοιχεία για την ολοκλήρωση της "πληρωμής".

Λειτουργεί ακριβώς όπως ένας απλός τραπεζικός λογαριασμός. Μπορείτε να βάλετε σε αυτόν λεφτά από μία κάρτα (διότι το Διαδίκτυο δεν έχει ταμεία), να δεχτείτε λεφτά από κάποιον άλλο ή και να στείλετε λεφτά σε άλλον. Εάν επιθυμείτε να πληρώσετε κάποιον αλλά δεν θέλετε να μπείτε στη διαδικασία του λογαριασμού του, απλά μέσω αυτού του τρόπου συναλλαγής παραλαμβάνεται ένα ειδικό mail με το ποσό που ζητάει και συμπληρώνετε στην ειδική κρυπτογραφημένη σελίδα του PayPal τα στοιχεία της κάρτας σας. Είναι 100% ασφαλές διότι ο μόνος που γνωρίζει τα στοιχεία της κάρτας είναι το ίδιο το PayPal. Ο παραλήπτης το μόνο που κάνει είναι να παραλαμβάνει τα χρήματα και ΟΧΙ αριθμούς καρτών.

Ο λογαριασμός γίνετε απλά όπως οποιοσδήποτε άλλος λογαριασμός στο Internet και είναι δωρεάν, μόνο που για ευνόητους λόγους συμπληρώνεται τα πραγματικά σας στοιχεία. Εάν δεν επιθυμείτε να προχωρήσετε στην δημιουργία πιστωτικής κάρτα βγάζετε χρεωστική κάρτα, μιας και το Paypal λειτουργεί και με πιστωτική και με χρεωστική κάρτα. Οι βασικές είναι δύο: Visa Electron και Maestro (Visa και Mastercard αντίστοιχα) οι οποίες απλούστατα "τραβάνε" χρήματα από τον τραπεζικό λογαριασμό σας εφόσον αυτός έχει χρήματα μέσα. Αν για παράδειγμα καταθέσετε 100 Ευρώ σε αυτό το λογαριασμό για μια συγκεκριμένη αγορά τότε σε καμία περίπτωση δεν μπορείτε να χρεωθείτε για παραπάνω. Έξτρα πλεονεκτήματα, η κάρτα βγαίνει άμεσα και δεν χρειάζεται έγκριση ή αντίγραφο δήλωσης.

Τρόπος δημιουργίας λογαριασμού PayPal

1. Δημιουργείτε έναν λογαριασμό στο PayPal,

2. Profile,

3. Credit/Debit Cards,

4. Add a card,

5. Ακολουθώντας τις οδηγίες συμπληρώνετε τα στοιχεία της προπληρωμένης κάρτας σας

6. Σε 2-3 μέρες γίνεται η εξακρίβωση της κάρτας από το PayPal, χρεώνεστε 1,5€ (έπειτα το επιστρέφει) και στις τελευταίες κινήσεις της κάρτας (μπορείτε να τις δείτε μέσω e-banking, αν το έχετε ενεργοποιήσει, ή μέσω της τράπεζάς) θα σας παρέχει έναν 4ψήφιο κωδικό. Αυτόν τον προστίθεται ύστερα στο PayPal στα στοιχεία της κάρτα σας για να γίνει η εξακρίβωση.

Μετά και από την εξακρίβωση, όποτε θα έχει λεφτά η προπληρωμένη κάρτα θα τα τραβάει αυτόματα το PayPal χωρίς να χρειάζεται να κάνετε κάτι άλλο. Θα πρέπει σε κάθε συναλλαγή να υπάρχει ολόκληρο το ποσό που απαιτείται για την συναλλαγή, ειδάλλως αυτή δεν πραγματοποιείται. Έτσι κάθε φορά που επιθυμείτε να κάνετε μια αγορά σε ένα e-shop που υποστηρίζει PayPal δίνετε απλά username και password του PayPal λογαριασμού σας και η χρέωση γίνετε έμμεσα στην κάρτα σας.

Το PayPal είναι ο πιο αξιόπιστος και ασφαλής πιστοποιημένος οργανισμός για πληρωμές μέσω διαδικτύου και αυτός είναι ο λόγος που επέλεξε η εταιρεία μας αυτόν τον τρόπο πληρωμής.