ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


  Αυτό το νέο σύστημα αρωματισμού, με την πιο προηγμένη τεχνολογία, δουλεύει με υπερήχους.

Εντελώς διαφορετικός από τον παραδοσιακό υγραντήρα, δεν χρειάζεται να θερμανθεί, διατηρεί την ποιότητα και το περιεχόμενο του οξυγόνου και λειτουργεί πολύ πιο αποτελεσματικά και ασφαλή. Καθοδηγείται από κύματα υπερήχων σε συχνότητα 1. 700.000 φορές το δευτερόλεπτο, τα αιθέρια έλαια μπορούν να συνδυαστούν εντελώς με το νερό απελευθερώνοντας έτσι μεγάλο αριθμό ανιόντων στην ατμόσφαιρα βοηθώντας στην καλύτερη απορρόφηση από τον οργανισμό.
Με αυτή την τεχνολογία, εξασφαλίζεται ότι τα ενεργά συστατικά του αιθέριου ελαίου απελευθερώνονται πλήρως επιτυγχάνοντας την πλήρη αποτελεσματικότητα του αρώματος στην θεραπευτική δράση του. Γι 'αυτό είναι τόσο υγιεινό και φυσικό. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε και Αρωματικά έλαια.
Τα Αρωματικά έλαια προέρχονται απο Φρούτα, Λουλούδια και Βότανα. Δεν έχουν τις θεραπευτικές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων μα αρωματίζουν μοναδικά τον χώρο σας.Διαλέξτε ανάμεσα από τα υπέροχα αρώματα που διαθέτουμε (Βανίλια, Λεβάντα, Γιασεμί, Μήλο ή Κεράσι), εκείνο που ταιριάζει καλύτερα σε εσάς.
Ο ατμός ανιόντων μπορεί να αυξήσει τη ζωτικότητα, την τόνωση και βοηθάει το δέρμα να κρατήσει την υγρασία του.
Με δυνατότητα καθορισμού λειτουργίας της συσκευής για 1 ή 2 ώρες και αυτόματη απενεργοποίηση της μετά το πέρας του προκαθορισμένου χρόνου.
Με επιλογή χρήσης αυτόματης εναλλαγής 8 χρωμάτων LED ή καθορισμό συγκεκριμένου επιθυμητού χρώματος ή παύση χρωματικής λειτουργίας.
Τάση ρεύματος: ~ 240V ΣΕ 24V
Κατανάλωση ρεύματος: 12W
Μέγιστη Χωρητικότητα δοχείου: 100ml
Κατανάλωση 25ml την ώρα.

Προϊόν με Πιστοποίηση CE.

Συνηθως αποστέλεται σε:

2-3d.gif

ΣΥΣΚΕΥΗ ΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ - ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΥΑ-2006

  • Κωδικός Προϊόντος: ΥΑ-2006
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 20,16€

  • Χωρίς ΦΠΑ: 16,26€